Spela på WRC


WRC står för World Rally Championship  och är, precis som namnet avslöjar, den rallyliga som håller allra högst klass i världen. I WRC tävlar varje år världens bästa rallyförare för att få den åtråvärda mästerskapstiteln. Loppen körs över hela jorden vilket lägger till en extra dimension till mästerskapen. En del lopp är längre och mer påfrestande för förarna och bilarna medan andra är kortare men där det gäller att reflexerna är på topp.

sebastien-ogier-rally-sweden-2012

När det kommer till de flesta tävlingar finns det också ett stort intresse för att spela på dessa. WRC är inget undantag utan det är ett mästerskap som är väldigt roligt att spela på. I WRC räknas de sammanlagda poängen från de enskilda tävlingarna ihop. Det gör att du kan spela på hur slutresultatet kommer att se ut efter säsongen såväl som på de enskilda tävlingarna. Om du är intresserad av att tippa på rally eller någon annan sport för den delen kan du kolla in sidan Tippat.se. Där hittar du information om hur betting på sport går till.

Bästa förarna

Just nu ligger fransmannen Sébastien Ogier i topp, något han gjort väldigt länge. Fransmännen har nämligen under en längre tid varit överlägsna inom världsrallyn. Först med Sébastien Loeb som lyckades vinna hela 9 WRC-mästerskap i rad.Sedermera har Sébastian Ogier tagit över rollen som dominant då han vann förra årets mästerskap och ligger nu högst upp i tabellen efter fem event. På andraplats hittar du finländaren Jari-Matti Latvala som allt mer börjat ta ikapp Ogiers försprång. När du tippar på loppens utgång kommer du märka att det är just dessa två som alltid har de lägsta oddsen. Om du tycker om att vinna oftare istället för stort är det alltså dessa två herrar du ska fokusera på.