Snabba och snygga presenter


Att köpa presenter kan vara krångligt och svårt, hur väl du än känner personen du ska ge den till. Önskelistor som består av “fred på jorden”, “riktigt snälla barn” eller “en ny bil” är inte särskilt hjälpsamma, och dessutom kan det vara kul att överraska med något som mottagaren inte är beredd på eller förväntar sig. Frågan om vilka alternativ som finns kvarstår dock.

Förslag på presenter

Oavsett om du är ute efter tidiga julklappar, födelsedagspresenter eller en vardagspresent så finns det många aspekter att fundera på. Här är främst pris, behov och intresse att ha i åtanke. En billig men personlig present kan vara att baka kakor som du sedan lägger i en fin burk. En användbar och nischad present kan vara ett mobilskal eller en mugg.

Ett annat exempel, som även går att anpassa efter alla aspekter ovan, kan också vara upplevelser. Här ingår allt ifrån en hemmakväll med spa och ätbara eller drickbara provsmakningar, till resor eller olika typer av lektioner. Varför inte låta mottagaren prova på att åka rally, förslagsvis?

Vad du än funderar på att ge bort, kan du hitta mer här. Se över alternativen som finns och låt dig inspireras. Lycka till!